Koira- ja hevoshieronta

Voit lukea minusta, kokemuksestani ja koulutuksestani sivulla "Minusta"

Hinnasto

Koirahieronta: 40€ (sis. alv.) Hieronta on suositeltavaa suorittaa kotikäyntinä, sillä se on monesti koiralle parempi vaihtoehto.

Hevoshieronta: 45€ (sis. alv.) hevosen kotitallilla. Jos samalla tallilla on useami hierottava hevonen, hinta on edullisempi; 40€/hevonen.

Laserhoito: 35€ (hieronnan yhteydessä ei lisäkulua)

Mikäli hierottava on 20km säteellä Vihdin kirkonkylältä, ei veloiteta erillistä kilometrikorvausta. Muutoin pidemmät matkat:

  • 20 km - 5 €
  • 30 km - 15 €
  • 40 km - 20 €
  • 50 km - 25 €

Olen opiskellut koira- ja hevoshierontaa Eläinten luontaislääkintäkoulu WETERissä vuosina 2011-2013.

Mikäli sinulla on koira tai hevonen jolla voisi olla tarvetta hieronnalle ja asutte Vihdin läheisyydessä, ota yhteyttä!

Hierontamenetelmä jota käytän ei keskity ainoastaan koiran/hevosen lihaksiston käsittelyyn vaan siinä pyritään kokonaisvaltaiseen hyvinvointin. Tästä syystä tehdään aina alkuhaastattelu ja saatan ehdottaa muutoksia ruokintaan, liikuntaan tai ihan tavalliseen arkielämään jotka edesauttavat hoidettavan hyvinvointia. Mahdollisuuksien mukaan pyrin siihen, että tunnen hoidettavan eläimen niin hyvin, että näen jo kohdatessa hoidettavan, onko kaikki hyvin vai ei. Tämä vie tietysti aikaa, mutta onnistuu kyllä hyvällä yhteistyöllä.

Käytän hoidoissa monenlaisia tekniikoita ja tarvittaessa myös hoitolaitteita. Lisätietoja eri hoitomuodoista ja laitteista eritoten kivunlievityksen näkökulmasta löytyy täältä: Kivunlievitys

Hieronta sopii kaikille koirille/hevosille iästä ja aktiivisuustasosta riippumatta. Vasta aiheita hieronnalle (eli tilanteita jolloin ei saa hieroa) ovat kuume, suuret avohaavat, mittavat tulehdukset sekä tietyt sairaudet ja kauttaaltaan rikkoutunut iho.

Erityistä hyötyä hieronnasta on kun lihaskuntoa rakennetaan, treenataan säännöllisesti jotakin lajia, kasvusta johtuvissa vaivoissa, tapaturmien jälki- ja tukihoitona sekä liikuntaelinvaivoissa tukihoitona. Kasvavat ja erityiseti ikääntyvät koirat/hevoset kannattaa hierotuttaa säännöllisesti, sillä hieronta vaikuttaa lihaksiston lisäksi koko kehoon ja sen toimintaan.

Ennen hierontaa saa liikkua kohtuudella, mutta rankkaa treeniä ei suositella. Hierontahoidosta riippuen pitäisi loppupäivä olla vapaata. Joidenkin hoitojen jälkeen suositellaan jopa kolmen päivän "vapaata" mutta ennen tällaisen hoidon tekemistä, kerron asiasta ja kysyn sopiiko tämä.

Minulla on myös hoitava laser käytössä. Jos tämä ei ole tuttu laitte, katso lisätietoja täältä.

Hieronnan ja/tai laserhoidon jälkeen eläimellä voi esiintyä väsymystä ja joskus viluistuutta joten eläimen lämpimänä pitäminen tai loimittaminen kevyellä loimella kannattaa. Monella on myös kiire päästä tarpeilleen hoidon jälkeen.

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse varataksesi ajan!

Voit myös hankkia lahjakortin haluamallesi määrälle hoitokertoja. Kortti on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostosta.